



# Made for More Annapolis November 15-16, 2024 Evangelical Presbyterian Church of Annapolis

Pre-conference: 2:00-5:00 pm

Pre-conference Class	Teachers	Room	Counts
Women's Ministry Training: Word-based and Relationally-driven Women's Ministry	Chandra Oliver		31
Children's Ministry Training: Investing in the Covenant Family (Next Generation Discipleship)	Katie Flores and B.A. Snider		17
Navigating Sexuality and Gender: Biblical Truth and God's Compassionate Wisdom: Parents' & Youth Leaders'	Ellen Dykas		31
Created for a Purpose (This will be held from 4-5 pm)	Ingram Link and CFAP Team		1





### Friday Evening - 7:00-8:30 pm

Program	Person	Time	Staging/PPT
Welcome	Cheryl Mullis	7:00-7:05 pm (5 min.)	
Prayer	Don Mullis		
Worship	Anna McVae	7:05-7:15 pm (10 min)	
<ul> <li>A Mighty Fortress Is our God (Trinity Hymnal)</li> </ul>			
<ul> <li>Yet Not I, But Through Christ in Me by CityAlight</li> </ul>			
<ul> <li>Fairest Lord Jesus (Trinity Hymnal)</li> </ul>			
An Intergenerational Conversation (set the purposes for the	Karen Hodge &	7:15-7:20 pm (5 min.)	
weekend and hopes for follow up) & first giveaway	Katie Flores		
Intergenerational Ice breaker	Erica, Libby, Josie,	7:20-7:25 pm (5 min.)	
	and Jennie Mules		
Teach us to Worship: Video, TUTW purposes, and bookmark	Heather Dirkse	7:25-7:33 pm (8 min.)	Video
bracelet explanation		Includes Video (3 min.)	
Introduce and Pray for Paula Miles	Jan Derby	7:33-7:35 pm (2 min)	
Session #1: Creation Design with Paula Miles	Paula Miles	7:35-8:05 pm (30 min.)	
Discussion Question #1: Turn and Talk	Paula Miles	8:05-8:15 pm (10 min.)	
Worship	Anna McVae	8:15-8:20 pm (5 min.)	
Enough by Elias Dummer			
<ul> <li>This Is My Father's World (Trinity Hymnal)</li> </ul>			
Created for a Purpose: Talk about the ministry and what to	Ingram Link	8:20-8:25 pm (5 min.)	
expect on Saturday.			
Giveaways and instructions for Community Dessert and	Karen Hodge &	8:25-8:30 pm (5 min.)	
Saturday; Introduce Stephen Estock & CDM Team Members	Katie Flores		
present and Stephen will tell about CDM			
Benediction	Stephen Estock		
Community Dessert & Book store and Exhibitors		8:30-9:00 pm (30 min.)	



# Morning Training and Prayer – 8:00-8:40 am

## All CFAP workshop volunteers, Bridget, Katie Flores/CFAP leaders (Ingram and Katie Caldwell)

Program	Leaders	Time	Rooms & Instructions
Logistics and Safety	Bridget	8:00-8:15 am	Chapel
Project and discipleship confidence boost	Ingram and Katie Caldwell	8:15-8:38 am	
Prayer	Katie Flores	8:38-8:40 am	

#### Saturday Morning – 9:00-10:15 am

Program	Person	Time	Staging/PPT	
Welcome	Karen Hodge	9:00-9:03 am (3 min.)		
Worship	Anna McVae	9:03-9:13 am (10 min.)		
<ul> <li>In Christ Alone (Getty)</li> </ul>				
<ul> <li>Enough by Elias Dummer</li> </ul>				
Introduce and Pray for Ellen Dykas	Cheryl Mullis	9:13-9:16 am (3 min.)		
Session #2: Gospel Identity	Ellen Dykas	9:16-9:46 am (30 min.)		
Discussion Question #2	Ellen Dykas	9:46-9:56 am (10 min.)		
Harvest USA	Ellen Dykas	9:56-10:01 am (5 min.)		
Teranga Village	Jenn Seda	10:01-10:09 am (8 min.)	Video	
Giveaways and Special Session Instructions	Katie Flores, Karen Hodge	10:09-10:13 am (4 min.)		

#### Special Session – 10:15 am-12:05 pm

# Created for a Purpose: Girls Grades 3<sup>rd</sup>-12<sup>th</sup> grade

Program	Leaders	Time	Rooms & Instructions
Transition to Large Room	Katie	10:15-10:20 (5 min.)	Welcome & Introduce, Chapel
Large Group Content	Dancers, Ingram	10:20-10:40 (20 min.)	2 songs, Matthew 6 teaching
Transition to smaller rooms	Bridget	10:40-10:45 (5 min.)	Give exit instructions
Project		10:45-11:45 (1 hr.)	
Smaller Room Discipleship: How to pray ACTS with		11:45-11:55 (10 min.)	
thanksgiving and supplication for Teranga Village			
Transition to reconnecting with women		11:55-12:05 pm (10 min.)	



# Jesus, Women, and Sexual Faithfulness: What This Means and Why It Matters: Women 18 years and older (Younger women in Grades 9-12 may participate by special permission)

Program	Teacher	Time	Room & Instructions
Jesus, Women, and Sexual Faithfulness: What This	Ellen Dykas	10:15-10:45 am (Break)	Sanctuary
Means and Why It Matters		10:45 am-12:00 pm (1-1/4 hrs.)	

#### Lunch, Bookstore, and Exhibitors – 12:00-1:00pm

Program	Time	Room & Special Instructions	
Lunch	12:00-1:00 pm (1 hour)		

# Saturday Afternoon - 1:15-2:15 pm

Program	Person	Time	Staging/PPT
Worship	Anna McVae	1:15-1:22 pm (7 min.)	
<ul> <li>All Creatures of Our God and King (Trinity Hymnal)</li> </ul>			
<ul> <li>What A Beautiful Name by Hillsong Worship</li> </ul>			
Box Talk Demo	Becky Galloway	1:22-1:27 pm (5 min.)	
	Gretchen Geverdt		
Introduction and Prayer for Karen Hodge	Susie Hodge	1:27-1:29 pm (2 min.)	
Session #3: Walking Each Other Home—The Joy of	Karen Hodge	1:29-1:59 pm (30 min.)	
Intergenerational Friendships			
Journal Reflection and Next Steps	Karen Hodge	1:59-2:04 pm (5 min.)	
Intergenerational Prayer Time	Jane Anne Wilson (with	2:04-2:09 pm (5 min.)	
	Elizabeth, Natalie, and		
	Becki)		
Thank you & Final Instructions and Giveaways	Katie Flores and Karen	2:09-2:13 pm (4 min.)	
	Hodge		
Benediction	Stephen Estock	2:13-2:15 pm (2 min.)	